Over Rollsbaitboats

Over Rollsbaitboats - degelijk en betrouwbaar

De absolute top onder de baitboats

Wat kunnen we over Rollsbaitboats vertellen? Heel wat. Het is een jong en ambitieus bedrijf, opgericht in november 2017 te Aalst (België) door stichter Thierry Podevijn. Thierry, geboren in 1974 in dezelfde stad, ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor alles wat met vissen te maken had.

Na jarenlang actief te zijn geweest als karpervisser, merkte Thierry dat hij niet tevreden was over de bestaande baitboats op de markt. De boten werden vervaardigd met onderdelen van minder goede of slechte kwaliteit. Hierdoor waren ze niet betrouwbaar en vaak stuk.

Thierry begon met het ontwikkelen van zijn eigen baitboat die volledig uit hoogwaardige materialen bestond. Na veel experimenteren en testen was de Rollbaitboats geboren. Een baitboat van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Het bedrijf groeit snel en biedt nu verschillende modellen aan, waaronder de RB-600 en de RB-800. Elk model is ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke visser te voldoen, ongeacht zijn niveau of ervaring.

Rollsbaitboats heeft zichzelf gevestigd als een van de belangrijkste leveranciers van baitboats op de markt. Dankzij de passie en toewijding van Thierry Podevijn heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice.

Met Rollsbaitboats kunnen vissers hun aas op lange afstanden nauwkeurig plaatsen en hun vangstkansen aanzienlijk vergroten. Het succes van het bedrijf bewijst dat er altijd ruimte is voor innovatie en verbetering en dat een droom werkelijkheid kan worden als je bereid bent om te werken voor wat je wilt bereiken.

Volgen ons op Facebook

Over Rollsbaitboats - Thierry Podevijn
Thierry Podevijn (Oprichter)