Rolls Baitboats

Over Rollsbaitboats

Rollsbaitboats - degelijk en betrouwbaar

De absolute top onder de baitboats

Rollsbaitboats is een jong en ambitieus bedrijf, opgericht in november 2017 te Aalst (België) door stichter Thierry Podevijn. Thierry, geboren in 1974 in dezelfde stad, ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor alles wat met vissen te maken had.

Na jarenlang actief te zijn geweest als karpervisser, merkte Thierry dat hij niet tevreden was over de bestaande baitboats op de markt. De boten werden vervaardigd met onderdelen van minder goede of slechte kwaliteit. Hierdoor waren ze niet betrouwbaar en vaak stuk.

Thierry begon met het ontwikkelen van zijn eigen baitboat die volledig uit hoogwaardige materialen bestond. Na veel experimenteren en testen was de Rollbaitboats geboren. Een baitboat van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Het bedrijf groeit snel en biedt nu verschillende modellen aan, waaronder de RB-600 en de RB-800. Elk model is ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke visser te voldoen, ongeacht zijn niveau of ervaring.

Rollsbaitboats heeft zichzelf gevestigd als een van de belangrijkste leveranciers van baitboats op de markt. Dankzij de passie en toewijding van Thierry Podevijn heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice.

Met Rollsbaitboats kunnen vissers hun aas op lange afstanden nauwkeurig plaatsen en hun vangstkansen aanzienlijk vergroten. Het succes van het bedrijf bewijst dat er altijd ruimte is voor innovatie en verbetering en dat een droom werkelijkheid kan worden als je bereid bent om te werken voor wat je wilt bereiken.

Rolls Baitboats - Thierry Podevijn
Thierry Podevijn (Oprichter)

Wat klanten zeggen over Rolls baitboats!

Jonas Goossens
Jonas Goossens
België
Lees verder
Grote wateren spreken mij het meest aan, omdat ze de grootste uitdaging vormen. Ik heb de ontwikkeling van de Rolls voerboten op de voet gevolgd en was direct onder de indruk van de techniek en de gebruikte componenten.
Eric Dutch
Eric Dutch
Nederland
Lees verder
Ik ben erg secuur als het aankomt op de keuze van materialen en dit is dan ook één van de redenen, waarom ik gekozen heb voor Rolls baitboats. Elk onderdeel in de boot beschikt over een vorm van overcapaciteit en is onverwoestbaar.
Previous
Next