RB-800 The Beast

De RB-800 The Beast is een variant van onze RB-800 ontworpen om meer voer te kunnen meenemen en om boot sneller te kunnen openen.The Beast ligt hoger in het water en het voer reservoir is trechtervormig gemaakt waardoor hij een laadvermogen tot 10kg heeft. Een nieuwe en snellere manier om The Beast open te maken zorgt ervoor dat je minder tijd verliest bij het wisselen van de batterijen of als je een upgrade door ons wil laten uitvoeren. Vier drukknoppen zorgen ervoor dat de boot meteen open is.

De motoren zijn heel efficiënt, wat betekent dat ze meer vermogen leveren terwijl ze minder energie verbruiken. Dit maakt ze perfect voor langere vaartijden waarbij u batterijvermogen moet besparen. Over batterijen gesproken, The Beast is net zoals onze standaard RB-800 uitgerust met twee batterijen van 14,8 volt die voldoende stroom leveren om de boot tot 3 dagen te laten varen. (Afhankelijk van de weersomstandigheden en de afstand waarop u vist)

The Beast is vervaardigd uit hoogkwalitatief polyester dat bestand is tegen de ontberingen van regelmatig gebruik. Hij kan geleverd worden met een reeks geavanceerde functies die hem ongelooflijk gebruiksvriendelijk maken, zelfs voor beginnende vissers. Zo kan de boot een gps-systeem bevatten waarmee je precieze navigatiepunten kan instellen om voer te dropen. The Beast kan ook voorzien worden van een dieptemeter die een volledige analyse maakt van de visplaats.

De Rollsbaitboats Beast is net als de RB-800 een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige voerboot die topprestaties en betrouwbaarheid levert met een grote voer capaciteit. Of je nu een doorgewinterde visser bent of een beginner, deze boot heeft alles wat je nodig hebt om je viservaring naar een hoger niveau te tillen.

Standaard uitrusting (€ 2050)

BOOT+ HANDZENDER + ACCU + LADER

Afmetingen: l x b x h 80cm x 50cm x 33cm

Accu: 14,8 volt

Capaciteit: 10kg

2x bruschless buitenboordmotoren

2x voerklepppen gestuurd door 2 apart te bedienen servo’s met een vermogen van 2x 35 kg

Accessoires

Injector GPS

Manueel varen
€ 299

Bezoek ook onze Facebook pagina