RB-800

De Rollsbaitboats RB-800 is ons vlaggenschip en werd ontworpen om vissers de ultieme viservaring te geven. Een van de opvallende kenmerken van deze boot zijn de krachtige brushless buitenboordmotoren. Die maken hem heel wendbaarheid op het water en volledig onderhoudsvrij. De koeling gebeurt door het vaarwater waardoor de motoren niet kunnen warm worden.

Deze motoren zijn heel efficiënt, wat betekent dat ze meer vermogen leveren terwijl ze minder energie verbruiken. Dit maakt ze perfect voor langere vaartijden waarbij u batterijvermogen moet besparen. Over batterijen gesproken, de RB-800 is net zoals zijn kleinere broertje uitgerust met twee batterijen van 14,8 volt die voldoende stroom leveren om de boot tot 3 dagen te laten varen. (Afhankelijk van de weersomstandigheden en de afstand waarop u vist)

De RB-800 is vervaardigd uit hoogkwalitatief polyester dat bestand is tegen de ontberingen van regelmatig gebruik. Hij kan geleverd worden met een reeks geavanceerde functies die hem ongelooflijk gebruiksvriendelijk maken, zelfs voor beginnende vissers. Zo kan de boot een gps-systeem bevatten waarmee je precieze navigatiepunten kan instellen om voer te dropen. De RB-800 kan ook voorzien worden van een dieptemeter die een volledige analyse maakt van de visplaats.

Al met al is de Rollsbaitboats RB-800 een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige voerboot die topprestaties en betrouwbaarheid levert. Of je nu een doorgewinterde visser bent of een beginner, deze boot heeft alles wat je nodig hebt om je viservaring naar een hoger niveau te tillen.

Standaard uitrusting (€ 1850)

BOOT+ HANDZENDER + ACCU + LADER

Afmetingen: l x b x h 80cm x 49cm x 28cm

Accu: 14,8 volt

Capaciteit: 5kg

2x bruschless buitenboordmotoren

2x voerklepppen gestuurd door 2 servo’s met een vermogen van 2x 25 kg

Accessoires

Kleine verspreider

Tot 1 kg met batterij en lader
€ 350

Bezoek ook onze Facebook pagina